Dagtocht naar de Keukenhof inclusief entreetickets

Vertrekdata

Vertrekdatum Opstapplaats Tijd

Reisomschrijving

  • Het fleurigste evenement van Nederland
  • Alleen in het voorjaar te bewonderen, dus mis het niet!
  • Inclusief entreetickets voor de Keukenhof

Dagtocht Keukenhof inclusief entreetickets
Wanneer je op zoek bent naar een leuk en fleurig dagje uit, dan is een dagtocht naar de Keukenhof perfect voor jou! In het park van bijna 32 hectare staan elk voorjaar meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei. Deze bloembollen transformeren uiteindelijk in maar liefst 800 verschillende soorten tulpen. Naast genieten van het prachtige uitzicht kun je bij de Keukenhof ook genieten van inspiratietuinen, kunstwerken en bloemenshows. Stap in onze bus en beleef zelf de indrukwekkende Keukenhof.

Wanneer kun je de Keukenhof bezoeken in 2024?
De Keukenhof zal in 2024 geopend zijn vanaf donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei tussen 08:00-19:30. De bloembollen in de Keukenhof bloeien parallel aan de bloembollen in de natuur. In het begin van het seizoen zul je daarom veel narcissen, krokussen, hyacinten en wellicht vroege tulpen zien. Later in het seizoen vind je de laatbloeiers waaronder verschillende grotere tulpen. Een dagtocht naar de Keukenhof kun je het best plannen op maandag, dinsdag en woensdag. Dit zijn over het algemeen de rustigere dagen.

Wat kun je verwachten van de Keukenhof?
In de Keukenhof kun je vanzelfsprekend genieten van verschillende soorten flora en fauna, maar ook leuke evenementen. Zo vind je in het Juliana Paviljoen de Tulpomania tentoonstelling. Gedurende deze tentoonstelling maak je kennis met de verhalen achter verschillende soorten tulpen: bloembollen die goud waard zijn, diefstal van bloembollen en nog veel meer spannende en interessante verhalen.

Een andere bijzondere bezienswaardigheid op de Keukenhof is de molen midden in het park. Deze molen werd gebouwd in 1892 en werd in Groningen voornamelijk gebruikt als poldermolen. De molen werd in 1957 gekocht door de Holland Amerika Lijn die hem vervolgens aan de Keukenhof schonken. Je kunt de molen beklimmen en genieten van een fantastisch uitzicht over de Keukenhof en haar bollenvelden.

Over de Keukenhof
Je vindt het bloemenpark de Keukenhof ten noordwesten van Lisse in Zuid Holland. Kasteel Keukenhof werd in 1641 gebouwd en al snel groeide het landgoed uit tot een perceel van 200 hectare. In 1857 werd de tuin van Kasteel Keukenhof volledig opnieuw ingericht door vader en zoon duo Jan David Zocher en Louis Paul Zochler.Toen in 1949 een aantal toonaangevende bloembollenkwekers en exporteurs met het plan kwamen om op het landgoed een tentoonstelling van voorjaarsbloeiende bollen te organiseren is de Keukenhof zoals we het nu kennen ontstaan. In 1950 ging de Keukenhof voor het eerst open.

Reisbeschrijving
Je vertrekt vanaf de door jouw gekozen opstapplaats om vervolgens afgezet te worden bij de Keukenhof. Je hebt vervolgens tot 17:00 uur de tijd om de Keukenhof te ontdekken en dan vertrekken we weer naar de opstapplaats (Lisse).

Faciliteiten in de bus
- Luxe leren fauteuils met verstelbare armsteun en voetenbank
- Supersnelle wifi en usb-oplaadpunten voor smartphone
- Toilet en TV-schermen

Tip van onze passagier
“De Keukenhof moet je minstens één keer in je leven bezocht hebben. Ik heb nog nooit zo veel verschillende soorten tulpen bij elkaar gezien. Dit Hollands stukje erfgoed blijft je verbazen.” - Natasja

Bijzonderheden
- Gegarandeerd vertrek vanaf 30 personen

Inschrijvingen voor de Dagtocht naar de Keukenhof inclusief entreetickets zijn gesloten.
Ruim 35+ jaar ervaring
Dé leukste busreizen binnen en buiten Nederland
Moderne touringcar met luxe voorzieningen