Busreizen Nederland en Europa

Ga volledig verzorgd en ontspannen op reis met de busreizen van HeHeTours. Onze bus is van alle moderne gemakken voorzien en met z’n gele opvallende uiterlijk niet te missen. Met onze bus brengen wij je naar de mooiste plekken in Nederland en Europa. Ga mee met een van onze dagtochten, eendaagse reizen, citytrips, shopping trips of meer. Je ontdekt met de bus gemakkelijk nieuwe steden, romantische dorpen en bezoekt de leukste concerten en evenementen. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over parkeren, routes en files. Dat regelen wij. Onze ervaren chauffeur (en tevens reisleider) kent de routes als geen ander en manoeuvreert de bus veilig en met gemak naar de eindbestemming. Zo kan jij zonder zorgen genieten van een onbezorgde busreis.

De leukste busreizen door Nederland en Europa

Kerstmarkten
Meer informatie
Dagtochten buitenland
Meer informatie
Dagtochten Nederland
Meer informatie
Winkelen
Meer informatie
Meerdaagse busreizen
Meer informatie
Zakelijk busvervoer nodig?
Meer informatie

Volledig verzorgde busreizen

Onze bus is voorzien van extra comfort met zitplaatsen voor maximaal 42 personen. De fauteuils zijn met leer bekleed en hebben een verstelbare rugleuning en voetsteun. Ideaal voor ouderen of mensen met gezondheidsklachten. Naast een toilet, tv, wifi en een usb-aansluiting is er ook een bar aanwezig. Dat is wel zo prettig bij langere reizen. Omdat HeHeTours geen onderdeel is van een grote touringcarmaatschappij, kunnen wij scherpe prijzen aanbieden en extra service op maat verlenen. Onze focus ligt meer op het comfort in de bus, dan op het aantal passagiers. Zo verzekeren wij dat je volledig verzorgd en tevreden op reis gaat.

Busreizen Nederland

Vakantie in eigen land is nog nooit zo populair geweest. En dat kunnen wij weten. Met onze bus rijden wij regelmatig door Nederland naar de mooiste plekken en leukste evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een compleet verzorgde busreis naar de Keukenhof of breng een bezoekje aan Batavia Stad Fashion Outlet. Wat je ook kiest, laat je verrassen door al het moois wat ons eigen kleine kikkerlandje allemaal voor jou in petto heeft.

Busreizen Duitsland

Ook buiten de landsgrenzen zijn er mooie busreizen te maken. Wat dacht je van een tripje naar de kerstmarkt in Duitsland? Ook een busreis naar VW Autostadt in Wolfsburg is een echte aanrader. Al onze busreizen naar Duitsland zijn in ieder geval tot in de puntjes geregeld.

Busreis op maat aanvragen

Ons aanbod busreizen wisselt regelmatig door de seizoenen heen. Zit jouw bestemming of evenement er momenteel niet bij? Informeer hier naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee om een dagtocht op maat samen te stellen of om een dagtocht nieuw in ons aanbod op te nemen.

Busreis aanvragen