Dagtocht naar Batavia Stad Fashion Outlet inclusief kortingscoupons en dranken

Reisomschrijving

  • Shop till you drop in Batavia Stad
  • Alle bekende designer merken tegen outletprijzen
  • Inclusief kortingscoupons voor Batavia Stad
  • Inclusief onbeperkt drinken en snacks in de bus

Dagtocht Batavia Stad Fashion Outlet inclusief kortingscoupons en dranken
Ware shopliefhebbers opgelet! Wij van HeHeTours bieden jou namelijk de mogelijkheid om eens echt goed uit te pakken. Door een bezoekje te brengen aan de Batavia Stad Fashion Outlet weet je zeker dat je met de leukste nieuwe merkkleding thuis kunt komen. Van Tommy Hilfiger tot aan Hugo Boss, van Gucci tot aan Prada. Voor een veelzijdig aanbod aan kleding zit je bij Batavia Stad Fashion Outlet altijd op het juiste adres. Niet alleen leuk voor de mensen die eens goed willen winkelen, maar ook voor iedereen die er gewoon eens gezellig uit wilt gaan!

Wanneer is Batavia Stad Fashion Outlet open?
Batavia Stad Fashion Outlet is dé place to be voor iedereen die zijn of haar kledingkast eens goed aan wilt vullen. Wat de Batavia Stad Fashion Outlet zo bijzonder maakt is het feit dat je hier iedere dag welkom bent. Van maandag tot en met zondag kan je van 10:00 tot 18:00 heerlijk shoppen bij één van de vele aangesloten winkels. Op sommige dagen zijn ze wat langer open, zo ook tijdens de Black Friday sale eind november.

Wat kan je verwachten van de outlet in Batavia Stad?
Zoals de naam al wel verklapt kan je bij de Batavia Stad Fashion Outlet meer dan genoeg kleding vinden. Het is in feite dan ook één groot winkelparadijs. De gehele outlet in Batavia stad staat vol met winkels van de meest bekende merken. Hier kun je echt alles kopen, van gehele garderobes tot aan leuke accessoires om jouw outfits wat meer flair mee te geven. Benieuwd welke merken er allemaal te vinden zijn bij de Batavia Stad Fashion Outlet? Neem dan zeker even een kijkje op de site om alvast een overzicht te krijgen.

Faciliteiten in de bus
- Luxe leren fauteuils met verstelbare armsteun en voetenbank
- Supersnelle wifi en usb-oplaadpunten voor smartphone
- Toilet, TV-schermen en bar aan boord met drinken en snacks

Tip van onze passagier
“Winkelen met korting is het leukste dat er is! Ik speur graag naar de beste prijs. En als ik dat dan heb gevonden voor weinig, dan ben ik pas echt tevreden!” - Ineke

Bijzonderheden
- Gegarandeerd vertrek vanaf 30 personen
- Bij deze busreis gelden de volgende drie (3) inreisvoorwaarden:

  • Een geldige QR-code of pcr test niet ouder dan 48 uur

Inschrijvingen voor de Dagtocht naar Batavia Stad Fashion Outlet inclusief kortingscoupons en dranken zijn gesloten.
Ruim 35+ jaar ervaring
Dé leukste busreizen binnen en buiten Nederland
Moderne touringcar met luxe voorzieningen