De leukste dagtochten naar het buitenland

Er zijn op dit moment geen reizen gepland in de categorie Dagtochten buitenland

Dagtochten naar het buitenland met de bus zijn de leukste manier om een gezellig dagje op pad te gaan. Een dagtrip naar Nederland is leuk, maar er zijn genoeg andere dagtochten in het buitenland te ontdekken die ook de moeite waard zijn. Met onze bus steken wij daarom vaak de grens over naar Duitsland en Engeland. Een busreis naar de geboortestad van iedere Volkswagen auto kan dan niet ontbreken. Houd jij meer van kerstmarkten, maar heb jij alle kerstmarkten in Duitsland al uitgespeeld? Ga dan met ons mee op busreis naar Engeland en ontdek de sprookjesachtige kerstmarkt in York (Noord-Engeland).

Dagtochten Duitsland

Busreizen naar Duitsland zijn enorm in trek. En dat is niet zo gek, want naast de welbekende kerstmarkten, Oktoberfeesten en andere grote evenementen, word je vanuit de bus vaak getrakteerd op prachtige vergezichten en doorkruis je vele indrukwekkende steden en romantische dorpjes. Onze ervaren chauffeur kent de mooiste plekjes van Duitsland en neemt je graag mee. “Gehtst du mit?”

Dagtochten Engeland

Is rijden aan de andere kant van de weg niks voor jou? En ben je op zoek naar een ontspannen manier om de overtocht naar Engeland te maken? Stap dan bij ons in. Onze ervaren chauffeur kent de regels en neemt je graag mee naar het land van de welbekende taxi’s, de wereldberoemde dubbeldekkers, de rode telefooncellen en de gezellige Engelse pubs. “Hop on the HeHe bus!”

Buitenland dagtocht op maat

Ons aanbod dagtochten naar het buitenland wisselt regelmatig door de seizoenen heen. Zit jouw bestemming of evenement er momenteel niet bij? Informeer hier naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee om een dagtocht op maat samen te stellen of om een dagtocht nieuw in ons aanbod op te nemen.

Buitenland dagtocht reserveren

Heb je al een keuze kunnen maken voor een leuke dagtocht naar het buitenland? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze reisspecialist via het contactformulier of via +31622 95 03 21.

Dagtocht aanvragen