Dagtocht naar VW Autostadt Wolfsburg inclusief entreetickets

Reisomschrijving

  • Dé plek voor auto’s en innovatie!
  • Een unieke reis vlak over de grens
  • Inclusief entreetickets voor VW Autostadt

Dagtocht VW Autostadt Wolfsburg inclusief entreetickets
Innovatie en auto’s, wie houdt hier nu niet van? Een bezoekje aan de VW Autostadt is dan ook dé keuze om te maken als je echt eens iets unieks wilt zien. Deze bekende locatie is de verzamelplaats van innovatieve projecten uit heel Europa. Ervaar zelf hoe het voelt om een raceauto te besturen of neem een kijkje bij het hoofdkwartier van Volkswagen. Voor de echte autofanaat is dit een plek die je ooit eens in je leven gezien moet hebben. Stap jij ook in voor een unieke busreis naar VW Autostadt met HeHeTours?

Wanneer kan je VW Autostadt bezoeken?
VW Autostadt is een locatie die nooit stilstaat. Iedere dag zijn er talloze tours te volgen die je alles laten zien over de wonderlijke wereld van de VW Autostadt. Op dit moment is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan het evenement ‘Winter in the park’. Dit loopt van 26 november tot en met 28 december en laat je een prachtig winters landschap zien midden in het complex.

Wat kun je verwachten van van een bezoek aan de VW Autostadt?
VW Autostadt is dé place to be voor iedereen die houdt van innovatie. Het is niet voor niets een locatie die ruim 2 miljoen bezoekers per jaar weet te trekken. In VW Autostadt is er altijd wat nieuws te beleven. Tijdens het ‘Winter in the park’ kan je bijvoorbeeld samen met vrienden gaan schaatsen op de enorme schaatsbaan. Of neem een kijkje bij de Ice Disco en dans tot je erbij neervalt. Op de site van VW Autostadt vind je een volledig overzicht van alle evenementen die binnenkort op de planning staan.

Reisbeschrijving
Je vertrekt vanaf de door jouw gekozen opstapplaats om vervolgens afgezet te worden bij VW Autostadt.

Faciliteiten in de bus
- Luxe leren fauteuils met verstelbare armsteun en voetenbank
- Supersnelle wifi en usb-oplaadpunten voor smartphone
- Toilet, TV-schermen

Bijzonderheden
- Gegarandeerd vertrek vanaf 30 personen

Inschrijvingen voor de Dagtocht naar VW Autostadt Wolfsburg inclusief entreetickets zijn gesloten.
Ruim 35+ jaar ervaring
Dé leukste busreizen binnen en buiten Nederland
Moderne touringcar met luxe voorzieningen